Skaffa en kamin

Last modified date

När vintermörkret sänker sig längtar många efter att krypa upp framför en brasa inomhus. Det är kallt när vi kommer hem efter en lång dag på jobbet och då är det skönt att få värma upp kroppen. Att skaffa en kamin känns då mycket lockande. Det som är bra är att en kamin inte heller bara är en mysfaktor. Det är också en perfekt värmekälla som kompletterar ditt elsystem. När elpriserna rusar och vi behöver dra ner elementen för att ha råd med elen, så kan du ändå värma dig om du har en kamin. Du får mer pengar över till annat, såsom mat, vin på nätet och fritidsintressen. Om du handlar vin på nätet kan du hitta flera kvalitetsvin som inte finns i Systembolagets utbud. Det blir en njutning framför kaminen.

Det finns många fördelar med att skaffa en kamin. Några av fördelarna är:

  • Hög mysfaktor. Spraket och doften när du eldar i en kamin bidrar till en hög mysfaktor. Att sitta en kall vinterkväll med ost och ett glas vin som du handlat på nätet framför brasan. Vad kan vara mer romantiskt?
  • Bra värmekälla. En kamin är en mycket bra kompletterande värmekälla. Visserligen har priset på ved gått upp en del. Det kostar även en slant att köpa in en kamin, omkring 10-35 000 kronor. Men att skaffa en kamin är fortfarande en bra affär. Pengarna du lägger ut tjänar du snabbt in på kommande elräkningar. Då får du dessutom mer pengar över till att handla ost och vin på nätet som kan avnjutas framför kaminen.

Kaminer

kalle