Gasolkamin i husvagnen och husbilen

Last modified date

En gasolkamin är ett smart sätt att hålla värmen i husvagnen, husbilen eller tältet. Tycker du om att göra långa semestrar med mycket frihet? Då är det smart att investera i en gasolkamin, såvida gasolkaminen inte följer med husbilen eller husvagnen.

Frihet på vägen

Det är härligt att sätta sig i bilen eller husbilen och få åka iväg på semester. Det finns många som har husbil/husvagn och som gör helgsemestrar redan i april-maj, och som sedan är på resande fot nästan hela sommaren. Är du intresserad av att köpa en husbil eller husvagn kan du läsa biltidningen Vi Bilägare och få goda tips.

Gasolkamin

Gasolkaminen är en mycket smart uppfinning som verkligen är en hjälp för oss som vill semestra med mycket frihet. Många husbilar och husvagnar har redan en gasolkamin installerad. Det kan också vara smart att köpa till en extra gasolkamin som du kan ha i förtältet. Är du en campare kan du också köpa gasolkamin, så att det blir varmt i tältet. Om du bygger om en van eller caddy till husbil är det viktigt att du har bra luftgenomströmning om du ska använda gasol.

ivadmin